Advertising

Goedkoop en effectief adverteren? TikTok is the place to be! Door  de toenemende mogelijkheden om te adverteren op het platform is het een sterke concurrent geworden van Facebook en Instagram. TikTok heeft zich in een korte periode ontwikkeld als een perfecte aanvulling voor jouw marketingstrategie om je doelgroep te bereiken. Nog een voordeel? Door advertising en tegelijkertijd bouwen aan je community zal ook je organische impact groeien.

Ijzersterk campagneplan

Om nog meer impact met de gemaakte content te maken, stellen we een campagneplan op. Onze advertising specialisten staan klaar om je te adviseren over de meest effectieve aanpak en de juiste advertising doelstelling. We maken daarbij gebruik van de nieuwste TikTok advertising features, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Van Video Shopping Ads (ook wel bekend als VSA) tot Display Cards, we bekijken alle mogelijkheden die aansluiten bij jouw merk en de doelstelling.

Bijsturen en optimaliseren

Ons werk beperkt zich niet tot alleen het opzetten van de campagne. We blijven continu optimaliseren en bijsturen gedurende het proces. Voordat we hiermee beginnen, zorgen we ervoor dat pixels correct zijn geïnstalleerd. Ook maken we een realtime dashboard waarin jij de resultaten kunt volgen. Aan het einde van de campagne evalueren we samen de resultaten en bespreken we de bevindingen.

Overige diensten

Strategie

Creatie

Advertising

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hofplein 20 (16e etage)
3032 AC Rotterdam
The Netherlands