Cases

Wij werken voor de tofste merken en laten je graag het werk zien waar wij trots op zijn! Dit geeft je een goed beeld van onze aanpak en hoe we met onze ‘Scroll stopping’ strategie succes boeken voor onze klanten.

Yes, you Kanzi!

Boost jouw workout met Kanzi®! Door een slimme connectie tussen sport en de beste creators hebben we Gen Z verleid om Kanzi® appels te ontdekken. In korte, pakkende video’s hebben we laten zien hoe Kanzi® jou kan motiveren tijdens het sporten en hoe je kunt genieten van een gezonde snack. Van pre-workout bites, workouts tot verfrissende smoothies. Deze creator-led campaign heeft de veelzijdigheid van Kanzi® laten zien als bron van energie en voedingsstoffen om persoonlijke doelen te bereiken.

Be a HERO met Ceasarz

Creëer impact met Ceasarz! Samen met top creators hebben we het nieuwe merk Ceasarz een onweerstaanbare boost gegeven. Onze campagne draait om het aantonen van de relevantie en unieke eigenschappen van Ceasarz als snoepje. In onze content delen we waardevolle tips, gecombineerd met het product zelf. Laat je inspireren door de impact van Ceasarz op het dagelijks leven en ontdek hoe het jongeren in staat heeft gesteld grenzen te verleggen en dromen waar te maken.

ANTA flu de festival must-have

Laat ANTA flu jouw festivalervaring onvergetelijk maken! In samenwerking met creators hebben we de ultieme festivalvibe gecreëerd. ANTA flu zorgt voor een verfrissende en verzorgende sensatie in je keel, zodat jij je volledig kunt focussen op de beste muziek op festivals. ANTA flu is dé must-have festival accessoire geworden, waarmee festivalgangers onbezorgd kunnen feesten en hun stem kunnen laten horen. 😉

let our voice

bring your noise

Benieuwd wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Bespreek het met een van onze merk strategen! Gemakkelijk in een online meeting of je kunt gezellig langskomen voor een kop koffie.

diensten

Strategie

Creatie

Advertising

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hanzeweg 14
2803 MC Gouda
The Netherlands