ANTA flu de festival must-have

ANTA flu: jouw onmisbare festivalbuddy van dit seizoen! Een succesvolle campagne om ANTA flu te introduceren als perfecte oplossing voor een frisse adem en een verzorgde keel op festivals.

Dé must-have voor festivals!

Om ANTA flu te ondersteunen bij een nieuw gebruiksmoment, namelijk festivals, hebben we een TikTok-campagne ontwikkeld. De campagneboodschap richt zich op ANTA flu als de ideale oplossing voor een frisse adem en een verzorgde keel terwijl je geniet van je favoriete festival. 

Oorspronkelijk wordt het merk ANTA flu voornamelijk geassocieerd met het griepseizoen in de winter. Onze uitdaging was om de keelpastilles te laten zien in een festival omgeving en te introduceren bij een jongere doelgroep. TikTok is daarom het perfecte kanaal! We hebben een creatieve campagne ontwikkeld die zich volledig richt op de festivalervaring met ANTA flu. We hebben creators naar de leukste festivals van deze zomer gestuurd om hun eigen festival moment te delen en het gebruik van ANTA flu keelpastilles te laten zien. 

Het resultaat? Authentieke content die de doelgroep echt aanspreekt. Om dit nieuwe gebruiksmoment te claimen was er meer nodig dan de beschikbare branded content. Door de festival setting en creators die dicht bij de doelgroep staan, is de boodschap op een authentieke manier overgebracht.

Resultaat

  • 5.8 miljoen weergaven 
  • Best presterende video: 700.000 weergaven 🚀
  • 1659 likes 

let our voice

bring your noise

Benieuwd wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Bespreek het met een van onze merk strategen! Gemakkelijk in een online meeting of je kunt gezellig langskomen voor een kop koffie.

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hanzeweg 14
2803 MC Gouda
The Netherlands