Yes, you Kanzi!

Kanzi®: Jouw sportieve motivator en gezonde snack – Een aansprekende TikTok- campagne voor Gen Z.

Yes, you Kanzi!

Kanzi®, een bekend appelras in Nederland, wilde de aandacht van Gen Z trekken om hen bewust te maken van de voordelen van Kanzi® als sportieve motivator en gezonde snack. 

Om de doelgroep deze voordelen van Kanzi®  te laten zien, hebben we een campagne opgezet in samenwerking met content creators. Het doel was om te laten zien hoeveel energie je krijgt van een Kanzi® appel als gezonde snack waardoor je jouw sportdoelen kunt bereiken. De campagne bestaat uit een reeks korte, pakkende TikTok video’s waarin verschillende aspecten van sport en gezondheid zijn belicht. 

In de video’s hebben we diverse invalshoeken gebruikt waarop Kanzi® je ondersteunt in het krijgen van meer energie. Van het eten van een Kanzi® appel als pre-workout snack tot het mixen van Kanzi® in een favoriete smoothie na een intensieve trainingssessie. 

Met de campagne hebben we veel aandacht en betrokkenheid gekregen in een jongere doelgroep, waardoor het bewustzijn van Kanzi® als een gezond tussendoortje is vergroot.

Resultaten

  • 2.8 miljoen weergaven 
  • Best presterende video: 1.2 miljoen weergaven 🚀
  • Volgers van 9 naar 922 NL
  • En van 224 naar 2196 DE

let our voice

bring your noise

Benieuwd wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Bespreek het met een van onze merk strategen! Gemakkelijk in een online meeting of je kunt gezellig langskomen voor een kop koffie.

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hanzeweg 14
2803 MC Gouda
The Netherlands