The experience you must visit!

In twee maanden een TikTok account from scratch naar een account met 3.9K volgers en 63K likes opbouwen met een totale maximale adspend van €1.000,-. Wij laten je zien dat het kan!

WEERGAVEN
0 M
ENGAGEMENT
0 k
VOLGERS
0

De 'reis' die je niet wilt missen

Ons doel is om iedereen onder de 25 jaar een keer CORPUS ‘reis door de mens’ te laten bezoeken. We gebruiken TikTok als strategisch middel om deze doelgroep bekend te maken met CORPUS en hen te overtuigen van een bezoek. Dit doen we door boeiende en herkenbare infotainment content te delen die aansluit bij de interesses van onze doelgroep.

Een combinatie tussen entertainment en informatieve content is de juiste manier om het leerzame aspect van CORPUS toe te lichten, maar ook om aan de doelgroep te laten zien dat wij het platform en hun interesses begrijpen. Hierbij spelen we in op de laatste trends en sounds in combinatie met feitelijke weetjes en grappige sketches. 

Dit heeft ons 5 viral organische video’s opgeleverd met views boven de 200K. En hiermee is het hele account in een sneltreinvaart over de for you pages van onze doelgroep gepusht. 

IMG_8831 (1)

Nieuwsgierig geworden naar meer?

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hofplein 20 (16e etage)
3032 AC Rotterdam
The Netherlands