Creatie

Creativiteit, inspelen op trends en de juiste hook in je video zijn essentieel om een succesvolle TikTok video te maken. Onze specialisten weten hoe het TikTok algoritme werkt en wat trending is. Deze kennis én onze unieke poule van content creators zorgt ervoor dat we content maken die jouw doelgroep aanspreekt. Dit zorgt voor interactie en veel organisch bereik, wat precies de kracht van TikTok is.

TikTok first content

Door onze specialistische kennis van het TikTok-algoritme en TikTok-partnerschap weten we welke factoren de zichtbaarheid en succes van content beïnvloeden. Onze content aanpak omvat altijd een krachtige hook, een informatieve body met prominente merkzichtbaarheid, en een overtuigende call-to-action. Alleen door de juiste hook kun je opvallen en bereik genereren. 

De TikTok-first content is ook heel erg geschikt om daarna te plaatsen op Instagram Reels, Snapchat Spotlight of YouTube Shorts.

Unieke poule creators

We beschikken over een getalenteerd en divers team van content creators die bekend zijn met de laatste trends en creatieve technieken. Ze zijn in staat om de content te produceren die authentiek aanvoelt, jouw doelgroep aanspreekt en veel interactie creëert, waardoor je opvalt in de drukke For You Page.

Overige diensten

Strategie

Creatie

Advertising

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hofplein 20 (16e etage)
3032 AC Rotterdam
The Netherlands