Creators

We beschikken over een getalenteerd en divers team van content creators die bekend zijn met de laatste trends en creatieve technieken. Ze bezitten de kennis om content te produceren die authentiek aanvoelt en direct aanspreekt bij jouw doelgroep. Of het nu gaat om grappige video’s, inspirerende verhalen of heerlijke recepten, onze creators tillen jouw merkboodschap naar een hoger niveau.

Vaste poule creators

Bij TikTikBoom werken we nauw samen met een zorgvuldig samengestelde groep van creators. Deze getalenteerde TikTok natives hebben ruime ervaring in het creëren van effectieve en hoogwaardige shortform content. Onze creators zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en hebben diepgaande kennis van het platform, waardoor ze in staat zijn om content te maken die goed aansluit bij de doelgroep. Binnen ons bestaande netwerk van creators streven we er altijd naar om de perfecte match te vinden voor elk merk.Door samen te werken met een vaste poule van creators kunnen we consistentie en kwaliteit garanderen van alle content.

Creatieve expertise

In een nauwe samenwerking tussen het TikTikBoom team en geselecteerde creators, gaan we gezamenlijk op zoek naar de perfecte mix van creativiteit en content trends die aansluit bij het merk. Door middel van een trendanalyse, doelgroeponderzoek en brainstormsessie bepalen we een creatieve invulling. Vervolgens werken wij deze verder uit in een contentkalender en worden daarna de creators gebriefd zodat ze aan de slag kunnen.

Authenticiteit

Het voordeel van het werken met creators is dat zij in verbinding staan met hun volgers. We werken samen met creators die de taal spreken van de doelgroep en de doelgroep op een authentieke manier betrekken bij het merk waarvoor ze content maken. Door de persoonlijke aanpak zien we meer engagement met de content en komt de doelgroep in beweging door middel van kliks op een call-to-action button. 

Use your voice

To bring our noise

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe creators om mee samen te werken! Lijkt het jou leuk om voor de tofste A-merken te werken? Vul dan het formulier in en wij nemen snel contact met je op. 

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hofplein 20 (16e etage)
3032 AC Rotterdam
The Netherlands