Diensten

Als gespecialiseerd TikTok agency helpen wij merken met strategie, creatie, community management en advertising. Onze specialisten zijn experts in het opbouwen van een community. We maken een strategisch plan, content die perfect past bij jouw merk en zorgen ervoor dat het zichtbaar is bij de juiste doelgroep.

Strategie

TikTok is hét populaire platform van nu en een must om mee te nemen in je mediamix. Alleen een doorvertaling van je traditionele media is niet voldoende om succes te behalen op dit platform. Het is een nieuw platform en dat vraagt om een nieuwe strategie en aanpak. Wat je nodig hebt is een ‘Scroll Stopping’ strategie. Daar helpen wij je graag bij!

Creatie

Creativiteit, het inspelen op trends en de juiste hook in je video zijn essentieel om een succesvolle TikTok video te maken. Onze specialisten weten hoe het TikTok algoritme werkt en wat trending is. Deze kennis én onze unieke poule van content creators zorgt ervoor dat we content maken die jouw doelgroep aanspreekt. Dit zorgt voor interactie en veel organisch bereik, wat precies de kracht van TikTok is.

Advertising

Goedkoop en effectief adverteren? TikTok is the place to be! Door  de toenemende mogelijkheden om te adverteren op het platform is het een sterke concurrent geworden van Facebook en Instagram. TikTok heeft zich in een korte periode ontwikkeld als een perfecte aanvulling voor jouw marketingstrategie om je doelgroep te bereiken. Nog een voordeel? Door advertising en tegelijkertijd bouwen aan je community zal ook je organische impact groeien.

Cases

Yes, you Kanzi®!

Boost jouw workout met Kanzi! Door een slimme connectie tussen sport en de beste creators hebben we Gen Z verleid om Kanzi appels te ontdekken. In korte, pakkende video’s hebben we laten zien hoe Kanzi jou kan motiveren tijdens het sporten en hoe je kunt genieten van een gezonde snack. Van pre-workout bites, workouts tot verfrissende smoothies. Deze creator-led campaign heeft de veelzijdigheid van Kanzi® laten zien als bron van energie en voedingsstoffen om persoonlijke doelen te bereiken.

Om je vingers bij af te liken

Wij helpen merken content te maken om je vingers bij af te liken! Door entertaining content te maken die perfect aansluit op het kanaal waar Gen Z actief is, zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt. Het resultaat: Veel engagement op je content, groei in volgers en social proof om jouw producten te kopen. Doordat short-form content en creator-led campaigns de basis zijn van onze aanpak zorgen we ervoor dat creativiteit op nummer 1 staat. Hiermee maken we de tofste content die écht aanspreekt.

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hofplein 20 (16e etage)
3032 AC Rotterdam
The Netherlands