TikTok agency

Boom! Wij komen binnen met de tofste content die ervoor zorgt dat jouw doelgroep stopt met scrollen en de interactie aangaat met jouw merk.
Short-form content en creator-led campaigns zijn inmiddels onmisbaar in jouw brand mediamix. Onze strategen, creatives, influencers én creators volgen de laatste trends en maken impactvolle, authentieke content voor jouw merk. 
Wij gebruiken de kracht van TikTok om jouw merk te laten groeien! 

Boost jouw workout met Kanzi®! Door een slimme connectie tussen sport en de beste creators hebben we Gen Z verleid om Kanzi appels te ontdekken. In korte, pakkende video’s hebben we laten zien hoe Kanzi jou kan motiveren tijdens het sporten en hoe je kunt genieten van een gezonde snack. Van pre-workout bites, workouts tot verfrissende smoothies. Deze creator-led campaign heeft de veelzijdigheid van Kanzi® laten zien als bron van energie en voedingsstoffen om persoonlijke doelen te bereiken.

Creëer impact met Ceasarz! Samen met creators hebben we het nieuwe merk Ceasarz een boost gegeven. Onze campagne draait om het aantonen van de relevantie en unieke eigenschappen van Ceasarz als snoepje. In onze content delen we tips, gecombineerd met het product zelf. Laat je inspireren door de impact van Ceasarz op het dagelijks leven.

Laat ANTA flu jouw festivalervaring onvergetelijk maken! In samenwerking met creators hebben we de ultieme festivalvibe gecreëerd. ANTA flu zorgt voor een verfrissende en verzorgende sensatie in je keel, zodat jij je volledig kunt focussen op de beste muziek op festivals. ANTA flu is dé must-have festival accessoire geworden.

Om je vingers bij af te likken

Wij helpen merken content te maken om je vingers bij af te liken! Door entertaining content te maken die perfect aansluit op het kanaal waar Gen Z actief is, zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt. Het resultaat: Veel engagement op je content, groei in volgers en social proof om jouw producten te kopen. Doordat short-form content en creator-led campaigns de basis zijn van onze aanpak zorgen we ervoor dat creativiteit op nummer 1 staat. Hiermee maken we de tofste content die écht aanspreekt.

Our team

let our voice

bring your noise

Benieuwd wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Bespreek het met een van onze merk strategen! Gemakkelijk in een online meeting of je kunt gezellig langskomen voor een kop koffie.

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hofplein 20 (16e etage)
3032 AC Rotterdam
The Netherlands