Onze aanpak

Test & learn

We duiken vier maanden lang in het TikTok algoritme van jouw merk. In deze periode krijg je antwoord op vragen zoals: welke contentformats werken voor mijn merk? Op welke momenten kan ik het beste posten? Welke creators vormen een goede match? We volgen hierin ons Test & Learn model en zetten alle learnings voor je op een rijtje. Zo vinden we de ultieme sweetspot van jouw merk op TikTok.

Waarom deze aanpak? Omdat TikTok trends constant veranderen en het algoritme daarin meebeweegt. We zijn niet bang om te falen, want in het onontdekte deel kunnen we jouw merk laten groeien. Spannend? Geen zorgen. TikTok is onze tweede natuur en we nemen je hier graag in mee.

Ongoing content

& campagnes

Wij zijn er voor de ongoing stream van TikTok video’s voor jouw merk. Dit houdt in dat we het TikTok account onderhouden met vette video’s, de interactie aangaan met de community en zorgen voor een groei in volgers. 

Meer in de mood voor een campagne? We’ve got you covered. Onze creatives komen met toffe ideeën om jouw merk of product op de juiste manier in de spotlight te zetten op TikTok. En met wat extra advertentiebudget tonen we de video’s van jouw merk aan de juiste doelgroep via TikTok ads.

fitting in & Standing out

We brengen jouw merk tot leven in onze wereld. De wereld van de nieuwe generatie – echt, rauw en helemaal on trend. Met een aanpak die full funnel is én evidence based, zijn we de go-to als je op zoek bent naar een TikTok first agency. 

Binnen die wereld creëren we outstanding content, uniek en gebruikmakend van de nieuwste mogelijkheden. We checken 24/7 wat er leeft en speelt, en zorgen razendsnel dat jouw merk daarin meegaat. Samen creëren we de ultieme mix van vorm, inhoud en interactie. Born ready!

Nieuwsgierig geworden naar ons werk?

contact

Stuur ons een berichtje of kom langs voor een bakkie op ons kantoor in Rotterdam.

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hofplein 20 (16e etage)
3032 AC Rotterdam
The Netherlands