About us

TikTok: a whole new game. Op dit platform kom je niet weg met het kopiëren van content en strategieën van andere kanalen zoals Facebook en Instagram. Alleen door een short-form first aanpak te omarmen, kun je echt opvallen en impact maken met je merk. Ons team van jong talent en ervaren marketing experts staat klaar om je te helpen meeliften op het succes van TikTok! 

Met een perfecte mix van jong talent en ervaren marketeers helpen wij merken om optimaal gebruik te maken van de kansen en mogelijkheden die de nieuwste netwerken bieden. Onze jonge, creatieve experts begrijpen en spreken de taal van jouw doelgroep. Ze weten wat hen inspireert, waar ze graag naar kijken en welke toffe trends voorbij komen op hun For You Page. Alleen door je volledig onder te dompelen in de wereld van Gen Z, kun je de juiste aanpak bepalen en opvallen. 
 
Onze senior marketingexperts zorgen ervoor dat alles naadloos aansluit op de merkstrategie en lange termijn doelen. Samen werken we aan een succesvolle TikTok strategie die van jouw merk een succesverhaal maakt.

Samenwerking influencer en content creators 

Door de juiste combinatie van creatieven en strategen maken wij toonaangevende content voor Nederlands bekendste merken. Hierin vertrouwen wij niet alleen in onze eigen creativiteit, maar werken wij ook nauw samen met een poule van content creators en influencers.

Wij zorgen ervoor dat we alle ins and outs weten, waardoor we jou kunnen helpen de kracht van TikTok in te zetten om te groeien als merk. Boom! 

 

 

Officieel TikTok partner

TikTikBoom is officieel TikTok partner en lid van de advisory board, en onderdeel van de WeConnect Groep.

Our team

@sanne
@sammy
@niki
@hannah
@florien
@maxime
@luc
@marijn
@eric
@iris
@raymond
@Elif
@jasper
@lieke
@madelon

Our team

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hofplein 20 (16e etage)
3032 AC Rotterdam
The Netherlands