Strategie

Met een indrukwekkend aantal maandelijkse gebruikers van 6,6 miljoen en een dagelijkse schermtijd van meer dan 80 minuten, hoeven wij je niet te vertellen hoe belangrijk TikTok is in je social media strategie. Maar hoe zorg je ervoor dat je content opvalt en aansluit bij de laatste trends? Daar gaan wij je bij helpen met onze Scroll-stopping strategie speciaal voor jouw merk!Onze Scroll-stopping strategie

Onze TikTok-specialisten weten de laatste trends en wat nodig is om het meeste uit je account te halen. Op basis van een trend- en doelgroepanalyse werken we een advies uit voor jouw merk. Hiermee ben je ervan verzekerd dat je optimaal gebruik maakt van de kracht van TikTok en de organische mogelijkheden van de For You Page. 

Actionable entertainment

Het succes van TikTok kenmerkt zich door de entertainmentwaarde die het platform biedt. En daar ga jij als merk van profiteren! De content op TikTok voelt heel authentiek en spreekt de doelgroep direct aan, wat het heel betrouwbaar maakt. En de perfecte manier om de doelgroep te beïnvloeden om tot aankoop over te gaan. Talloze merken hebben hun populariteit voornamelijk te danken aan TikTok (zei iemand Ninja ice cream maker?). Wij noemen dat ‘’Actionable entertainment’’ – content die niet alleen leuk is, maar uiteindelijk ook leidt tot een actie. 

Overige diensten

Strategie

Creatie

Advertising

info@tiktikboom.nl
(+31) 182 – 535 663

Hofplein 20 (16e etage)
3032 AC Rotterdam
The Netherlands